Τι καινούργιο προστέθηκε στην ιστοσελίδα... | Χάρτης Ιστότοπου
Εκτύπωση Σελίδας Μείωση Γραμματοσειράς Αύξηση Γραμματοσειράς

«ΑΦΩΝΟΣ» Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΜΑΣ, ΜΕ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!

 


 

΄Αφωνος έμεινε ο Μητροπολίτης Γλυφάδος κ. Παύλος όταν ενημερώθηκε από το Πρακτορείο Εκκλησιαστικών Ειδήσεων dogma.gr ότι στην επίσημη ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής εμφανίζεται ούτε λίγο ούτε πολύ ως οπαδός του ακροδεξιού κόματος.

Στις 20:29, στην επίσημη ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής αναρτήθηκε κείμενο σύμφωνα με το οποίο «Ένας από τους πλέον σεβάσμιους Ιεράρχες, ο Μητροπολίτης Γλυφάδας Παύλος, έλαβε θέση και κατήγγειλε την άδικη και αντισυνταγματική προφυλάκιση του Αρχηγού και του βουλευτή της Χρυσής Αυγής. Συγκεκριμένα χρησιμοποίησε την φράση που λέει και ο απλός λαός καθημερινά: "Έβαλαν στη φυλακή τα θύματα αντί να βάλουν τους θύτες"». 

Ο Σεβασμιώτατος σε τηλεφωνική επικοινωνία με το dogma.gr έκανε δηλώσεις. Στο ερώτημα αν πράγματι καταγγέλλει την προφυλάκιση του Γραμματέα και των στελεχών της Χρυσής Αυγής, ο Μητροπολίτης ήταν κάθετος: «Δεν έχω πει ποτέ αυτά τα λόγια»! 

Ο Μητροπολίτης, που έμεινε εμβρόντητος από την προσπάθεια ανάμιξης του ονόματός του στις πολιτικές και δικαστικές εξελίξεις, είπε με νόημα πως «η υπόθεση είναι στα χέρια της Δικαιοσύνης στην οποία έχω απόλυτη εμπιστοσύνη». 

Το dogma.gr όμως επέμεινε και ρώτησε τον Μητροπολίτη αν είναι ή όχι υποστηρικτής της «Χρυσής Αυγής». «Ουδέποτε υπήρξα υποστηρικτής κόμματος και ειδικά της Χρυσής Αυγής. Δεν έχω γνωρίσει ποτέ μου ούτε τον κ. Μιχαλολιάκο ούτε κανέναν άλλο από αυτό το κόμμα» απάντησε χαρακτηριστικά, σημειώνοντας πως από την ημέρα που έγινε Επίσκοπος δεν ψηφίζει στις εθνικές εκλογές προκειμένου να γνωρίζει ο λαός πως είναι ακομμάτιστος ενώ δεν δέχεται ποτέ προεκλογικά υποψηφίους στο γραφείο του.

 


 

Εκτύπωση Σελίδας Μείωση Γραμματοσειράς Αύξηση Γραμματοσειράς
Ἐπιστροφή στήν ἀρχή τῆς σελίδας