Τι καινούργιο προστέθηκε στην ιστοσελίδα... | Χάρτης Ιστότοπου


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΙΣ ΑΝΤΙΑΙΡΕΤΙΚΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ Ι.Μ. ΓΛΥΦΑΔΑΣ, Ε.Β.Β. & Β., ΔΕΥΤΕΡΑ 16-04-2018 ΚΑΙ ΩΡΑ 7 Μ.Μ., ΜΕ ΘΕΜΑ: «ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ»


Ι.Μ. ΑΓΙΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΕΡΩΝ ΑΚΟΛΟΥΘΙΩΝ


 
Μείωση Γραμματοσειράς Αύξηση Γραμματοσειράς

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ

Μέ μεγάλη χαρά καί εὐγνωμοσύνη πρός τόν Πανοικτίρμονα Θεό, χαιρετίζω τήν ἠλεκτρονική σελίδα τῆς Ἱερᾶς Μητροπόλεώς μας.


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ, Ε.Β.Β. & Β. ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΟΥΝΕΣΚΟ (UNESCO)

Η Ουνέσκο είναι ένας διεθνής οργανισμός του ΟΗΕ, ο οποίος ιδρύθηκε το 1945 και έχει πολυποίκιλη δράση σε πολλές χώρες του κόσμου. Παρότι συχνά παρουσιάζουν ένα χριστιανικό ή φιλοχριστιανικό προφίλ, η αλήθεια είναι ότι συνδέονται με οργανώσεις ασυμβίβαστες με την Ορθόδοξη πίστη και ζωή, όπως το Ρόταρυ και η Μασονία... [Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως]


ΟΧΙ ΣΤΟ FACEBOOK

Μετά την αποκάλυψη για την υφαρπαγή προσωπικών δεδομένων τουλάχιστον 50 εκατομμυρίων χρηστών, ξεκίνησε πρόσφατα η εκστρατεία «Διαγράψτε το Facebook»...


ΠΑΣΧΑΛΙΟΝ ΜΗΝΥΜΑ 2018


ΠΑΣΧΑΛΙΕΣ ΕΥΧΕΣ 2018, ΤΟΥ ΠΟΙΜΕΝΑΡΧΟΥ ΜΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ, Ε. Β. Β. & Β. κ. ΠΑΥΛΟΥ


Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΘΕΜΑ

Ἐπιμνημόσυνος λόγος τοῦ Μητροπολίτου Δράμας κ. Παύλου, πού ἐκφωνήθηκε στὸν Ἱερὸ Μητροπολιτικὸ Ναὸ Κοιμήσεως Θεοτόκου Καστοριᾶς κατὰ τὸ μνημόσυνο πού τέλεσε ἡ Ἱερὰ Σύνοδος τῆς Ἐκκλησίας τῆς Ἑλλάδος γιὰ τὸν Παῦλο Μελᾶ στίς 17.2.2018.


Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣτΕ 660/2018 ΓΙΑ ΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ


Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗΣ

«Η Ομοιοπαθητική δεν συνιστά ιατρικά ούτε φαρμακευτικά θεραπευτική επιστημονική μεθοδολογία και πρακτική. Δεν είναι ισότιμη ούτε συμπληρωματική της Ιατρικής Επιστήμης. Δεν συνιστά ούτε καν "εναλλακτική ιατρική"...» (Ολομέλεια του ΚΕ.Σ.Υ.).

 
 

Ἐπιστροφή στήν ἀρχή τῆς σελίδας